Predsjednik i trener Zagreba razmatraju opcije oko vratara

Predsjednik NK Zagreba Dražen Medić i trener Mile Petković na jučerašnjem su sastanku razmatrali opcije rješavanja problema koji su nastali zbog ozljeda dvojice vratara Dragana Stojkića i Josipa Škorića.

Stojkić novu sezonu na vratima Zagreba  nije započeo zbog loma fibule, a oporavak od te ozljede trajat će još najmanje mjesec dana. Škorić pak boluje od stresne frakture podkoljenice, ali nije riječ o udarcu već o upalnom procesu za koji nije sasvim jasno kada će završiti.

Čelništvo kluba zbog toga je razmatralo daljnje poteze vezane za status vratara, a kako javljaju Sportske novosti razmišlja se o dovođenju novog golmana. Vrata Zagreba trenutno čuva Vladimir Markotić kojemu je ovo prva sezona među Pjesnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim statusa vratara predsjednik i trener su razmotrili i situaciju oko veznog igrača Sergeja Jakirovića koji ima ponudu iz Austrije. U četvrtak u Kranjčevićevu dolazi izaslanstvo Paschinga i ukoliko ponuda bude povoljna Jakirović će karijeru vjerojatno nastaviti s Austrijancima.

Franjo Božić mladi je napadač Zagreba o kojemu je također bilo govora, a posebno je zanimljiv zbog činjenice da je za njegovu posudbu bio zainteresiran BiH prvoligaš Posušje čiju je ponudu Božić odbio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara