Predsjednik Mesić podržao kandidaturu rijeke za MI 2009.

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske primio je danas izaslanstvo grada Rijeke povodom njihove kandidature za dobivanje organizacije XVI. Mediteranskih igra 2009. godine.

O kandidaturi Rijeke odlučivat će se ove jeseni, a protukandidati su talijanska Pescara i Grčki Patros, a obje su zemlje domaćini sljedećih ljetnih odnosno zimskih olimpijskih igara.

Predsjednik Mesić dao je punu podršku kandidaturi Rijeke za domaćinstvo mediteranskim igrama, a riječki gradonačelnik Vojko Obersnel izvijestio ga je o planovima izgradnje novih sportskih objekata koji bi bili izgrađeni u tu svrhu te o njihovoj kasnijoj namjeni.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz predsjednika Mesića na prijamu su, kako je priopćeno iz Ureda predsjednika, bili su njegov savjetnik za kulturu i sport Zdravko Jelenović te pomoćnik savjetnika za unutarnju politiku Neven Ivak.

U izaslanstvu Rijeke bili su predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i potpredsjednik Organizacijskog odbora Kandidature grada Rijeke za XVI. MI 2009. godine Zlatko Mateša, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, zamjenik gradonačelnika grada Rijeke Luciano Sušanj te pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu grada Rijeke Mihovil Dorčić, stoji u priopćenju iz Ureda predjednika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara