PREDSJEDNIK MESIĆ PRIMIO IZASLANSTA TK DONJI MIHOLJAC I PK RIJEČKOG PRIMORJA 08

Predsjednik Republike Hrvatske StjepanMesić primio je danas u posjet izaslanstva Teniskog kluba DonjiMiholjac i plivačkog kluba Primorje 08.

Tijekom susreta s gostima iz Donjeg Miholjca razgovaralo se oaktivnostima toga kluba koji obilježava stotu obljetnicu postojanja.

Pored predsjednika Kluba Krunoslava Kovačevića prijamu je bio nazočangradonačelnik Donjeg Miholjca Josip Korov, član Vatroslav Štrajer ipredsjednik OO-a proslave stogodišnjice igranja tenisa u DonjemMiholjcu.

Tijekom susreta s izaslanstvom najstarijeg Plivačkog kluba uHrvatskoj - "Primorje 08" bilo je riječi o središnjoj proslavi 95.obljetnice rada tog športskog društva. Inače, taj klub je osnovan1908. u svojoj povijesti imao je četiri imena, djelvao je u četiridržave, no uvijek je zadržao kontinuitet športske etike i domoljublja,istaknuli su u izaslanstvu. Tome svjedoče brojne nagrade, te 40naslova momčadskog prvaka države, kao i činjenica da je više od stonjihovih plivača nastupilo u državnoj reprezentaciji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz predsjednika društva Danka Pvešića bio je predsjednik počasnogodbora proslave Vojko Obersnel, direktor športskog društva IgorKoprivnikar, član Predsjedništva Kluba Mihovil Dorčić, sadašnjiizbornik Hrvatske vateropolo reprezentacije Zoran Roje i jedan odnajboljih hrvatskih plivača Miloš Milošević.

Uz Predsjednika nazočila je pomoćnica savjetnika za kulturu i športIvana Kovačević.

Hina) pp ad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara