PREDSJEDNIK MESIĆ PRIMIO MOTONAUTIČARE

Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Motonautičkog saveza Hrvatske, koje ga je izvijestilo o uspjehu na prošlogodišnjem natjecanju Formule 2000 i planovima vezanim uz ovogodišnje Svjetsko prvenstvo, priopćeno je danas iz Ureda predsjednika RH.

Promotor i vlasnik licence Formule 2000 Jose Luis Del Palacio zahvalio je Predsjedniku za potporu koja je bila presudna za pokretanje ovog natjecanja, kojeg je prošle godine u Zadru pratilo 35 tisuća građana, ali i turista.

"Organiziranje utrka Formule bavim se posljednjih sedam godina, a hrvatsko je natjecanje bila najbolja ikad organizirana utrka", kazao je Del Palacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovome sportu, koji je u nas nešto novo, podršku je dao i Hrvatski olimpijski odbor, izvijestio je glavni tajnik HOO-a Ivica Miočić Stošić. On je Predsjednika upoznao s inicijativom da se od iduće godine uz hrvatsku obalu održi utrka jedrilica trimarana koja se do sada odvijala uz obale Italije.

Također, izaslanstvo je Predsjednika pozvalo da bude nazočan na ovogodišnjem natjecanju Formule koje će se održati u Zadru 22. i 23. svibnja.

(Hina) pp im

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara