Predsjednik NK Rijeka: Širić i Djedović nisu me reketarili ni tražili novac od mene

Foto: Cropix

PREMA nekim informacija iz Uskoka NK Rijeka je bila česta žrtva Širićevog i Djedovićevog reketa, međutim predsjednik kluba s Kantride odbacuje bilo kakvo saznanje o tome.

"Ja nemam apsolutno nikakvih saznanja o tome, barem ne u ovom razdoblju od kada ova Uprava obnaša svoje funkcije. I prijašnjih godina sam bio dosta intenzivno prisutan u klubu na drugim funkcijama, međutim nemam niz iz tog razdoblja saznanja o bilo čemu što bi se povezivalo uz ono što navodite. Nitko me nije reketario ni tražio novac od mene, rekao je Komen za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kratko je prokomentirao i uhićenje dopredsjednika HNS-a Željka Širića te povjerenika za suđenje Stjepana Djedovića...

"To je pravosudni proces koji traži svoje vrijeme i treba ga valorizirati u trenutku kada zaslužuje cjelovitu valorizaciju. Bilo bi krajnje neprimjereno od NK Rijeke da bilo što komentiramo i prejudiciramo. Rijeka je izrazito zainteresirana za cjelovita i konstruktivna rješenja. Dakle, rješenja koja će dugoročno donijeti održivost profesionalnog nogometa", istaknuo je predsjednik Rijeke.

Naravno da su afere i istrage bitne u smislu raščišćavanja svega onoga što je crno, nepoželjnog i neprimjernog u funkcioniranju HNS-a i HNL-a, međutim ono što sve nas brine je kako ćemo kao klub funkcionirati. Siguran sam da to brine i uprave drugih klubova, koji se nalaze pred bankrotom ili u dužničkim krizama. Naš fokus razmišljanja je kako će klubovi krenuti naprijed, a sve ostalo treba prepustiti institucijama koje rade svoj posao. Ostavimo njima da rade svoj posao", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara