Predsjednik Sabora kupio 10 dionica Hajduka, a Dalekovod uložio 10 milijuna

Predsjednik Sabora kupio 10 dionica Hajduka, a Dalekovod uložio 10 milijuna

PREDSJEDNIK Hrvatskog Sabora Luka Bebić poveo se primjerom svog stranačkog kolege Dragana Primorca i kupio dionice splitskog Hajduka.

Bebić je dionice Hajduka upisao u Jurišićevoj ulici u Zagrebu, a na njih je potrošio 5000 tisuća kuna, odnosno kupio je deset dionica. Bebić je nakon kupnje dionica prokomentirao kako navija za Hajduk, ali ni Dinamo mu nije mrzak pa bi isto tako kupio i dionice modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, jučer je je Jako Andabak kupio dionice u vrijednosti od 10 milijuna kuna, a danas je s jednakim ulaganjem u Hajduk ušao i čelnika Dalekovoda Luka Miličić. Sad je već izvjesno da će četvrti krug upisa dionica biti uspješan jer do 14. listopada kad krug završava trebalo bi upisati ukupno 31 milijun kuna, a dosad je upisano oko 25 milijuna. No, mnogi veliki ulagači i dalje se očekuju, a iako predsjednik Hajduka Mato Peroš o imenima nije želio govoriti, sasvim je sigurno da će pozamašnu svotu u klub uložiti Željko Kerum, a među zainteresiranima su i Tankerska plovidba, Atlantska plovidba, a navodno i još neka velika imena.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara