Premijer Sanader primio brončanu paraolimpijku Jelenu Vuković

PREDSJEDNIK Vlade RH dr. Ivo Sanader primio je danas Jelenu Vuković, dobitnicu brončanog odličja u bacanju diska na Paraolimpijskim igrama u Ateni, kojoj je u osobno i ime Vlade čestitao na velikom uspjehu.

Premijer Sanader tom je prilikom istaknuo da je svaka medalja koja se osvoji na paraolimpijskim i olimpijskim igrama veliki uspjeh za sportaša, ali i za Hrvatsku. Danas sport nije samo natjecanje sportaša, već i promocija zemlje, rekao je Sanader.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalivši se na prijemu premijeru Sanaderu, Jelena Vuković je kazala kako su paraolimpijske igre veliki sportski događaj, koji je san svakog sportaša s invaliditetom. Dodala je da je fantastičan uspjeh osvojiti medalju, te da je to teško opisati riječima. Zahvalila je i medijima koji su pratili Paraolimpijske igre u Ateni i svima koji su im davali podršku

Prijemu u Banskim dvorima bili su nazočni i predsjednik Hrvatskog športskog saveza invalida Ratko Kovačić, te Dragan Ružnjak, atletski izbornik tjelesnih invalida, kojima je premijer Sanader također čestitao na uspjesima na Paraolimpijskim igrama u Ateni, gdje je Hrvatska osvojila četri brončane medalje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara