Prepucavanja hrvatskih i srpskih navijača u Tunisu

TUNIŽANI su, nadamo se, svjesni da će tijekom susreta između Hrvatske i SCG u četvrtak 3. veljače morati pojačati osiguranje u i oko dvorane. Naime, prepucavanja naših i navijača SCG počela su još u ponedjeljak tijekom prvog kola drugog kruga skupine II.

A budući da će susret između Hrvatske i SCG odlučivati o plasmanu u polufinale, na tribinama će u četvrtak biti vatreno. Kao i na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako piše Glas Javnosti tijekom utakmice SCG i Švedske u prvom kolu drugog kruga hrvatski su navijači bodrili Šveđane uz "anti-srpske povike" poput "Ubij Srbina", a navijači SCG odgovorili su istom mjerom, povicima "Dobit ćete batine", te "Čekamo vas vani". Prema Glasu javnosti, 200-injak hrvatskih navijača zatim je "zanijemilo, a tuga je postala još veća zbog poraza od Norveške."

Kako će tek biti tijekom međusobne utakmice Hrvatske i SCG, bojimo se i pomisliti. Nadamo se da će naši navijači pokazati da smo civiliziran narod, te da će bodriti našu reprezentaciju do samog kraja.

Spomenimo još kako je Hrvatska prvi put rukometaše SCG pobijedila na nedavno održanom Croatia Cupu rezultatom 33:31, te da u službenom dvoboju naši rukometaši još niti jednom nisu pobijedili reprezentaciju SCG.  Hrvatska i SCG do sada su odigrale tri službene utakmice i sve tri je Hrvatska izgubila.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara