Preskar u ringu 10. travnja

Preskar u ringu 10. travnja
HRVATSKI teškaš iz Dubrave 10. travnja imat će drugi profesionalni meč, protiv još nepoznatog protivnika, u Las Vegasu u hotelu Mandalay Bay.

Iste večeri borit će se Cory Spinks i Zab Judah, te Vladimir Kličko i Lamon Brewster, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Preskar će se možda boriti i 17. travnja u Madison Square Gardenu u New Yorku, gdje Don King priprema veliku priredbu na kojoj će nastupiti John Ruiz, Ricardo Mayorga i drugi poznati boksači.

Preskar je odradio tek jedan profesionalni meč, u kojem je za 119 sekundi nokautirao anonimnog Amerikanca Armstronga. Trebao je nastupiti 20. rujna u Uncasvilleu, no zbog ozljede nosa koju je zadobio tijekom sparinga s Amerikancem Derrickom Preskarov trener Leonard Pijetraj odgodio je njegov drugi profesionalni meč protiv Coreya Gregorya.

I 13. prosinca trebao se boriti, ali je netom prije meča njegovom protivniku Rothbergeru liječnik zabranio da uđe u ring zbog visokog tlaka. Tako je Preskar još uvijek ostao na tek jednoj profesionalnoj borbi, a kako se Don King brine za njega najbolje opisuje činjenica da King nije imao pojma zašto se Preskar nije borio u prosincu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara