Pretučen Crocop?

Pretučen Crocop?

MIRKO FILIPOVIĆ mrvi protivnike na K1 turnirima, no zato je batine pokupio u susjednom selu Gradištu, gdje je navodno pretučen od strane lokalnih gorostasa.

Gradište.com objavljuje detaljan prikaz seoske tučnjave.

"Sve je započelo nepropisnim parkiranjem crnog mercedesa E 500 zagrebačkih registracija na ulaz ispred anfora gosp. Bošnjaka, inače 1. susjeda caffe Dijamanta gdje su uobičajno parkirani neki od njegovih njegovanih automobila. Uz propisan znak zabrana parkiranja.

Dok su proslavljeni hrvatski borac i njegov prijatelj izlazili iz automobila (navodno su išli po neke cijevi za ograditi krmaču od prasaca) vidno uznemiren Vinko B. ih upozorava: “Ne parkiraj tu!” Mirko kratko odgovara :”Kratko ćemo, popij nešto”.

Na to Vinko (ne vidjevši s kim razgovara) odgovori : “Ja ne pijem ja konzumiram!!!” odvoji se od jedne od djevojaka, skoči na Mirka ali ga odmah i pušta. Mirko ga hvata, zavrće mu ruku, u sekundi skaču Davor R. i Darko V. Mirko jednim udarcem nogom privremeno obara Darka V. no već mu je na leđima Davor R. tada do izražaja dolazi njegova nadživotinjska snaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor R. je visok 203, težak 127 kg čiste mišićne mase što bi hrvači rekli kvrga na kvrgi! Od malih se nogu zdravo hrani, bavi sportom, trenira judo, boks, hrvanje, ponekad tovari đubre kod suseda sa reparskim vilama.

Savija prvo jednu pa drugu ruku Mirku polugama, diže ga i baca na pod. Nevjerujući vlastitim očima jegov ortak Igor P. ostavlja fleksericu na pod i prijeti:”Sad ćeš vidjeti kako Musa dere Jarca!”

To budi gnjev inače mirnog Ive Martića koji sjedi za susjednim stolom i neshvaćajući da se ne radi o Batariloviću već o personifikaciji u K1 žargonu. Iva M. baca se pod noge Pokrajcu, pridružuje mu se i Musa, pristižu oproravljeni Vinko B. i Darko V. te nekolicina nazočnih gradištanaca.

Ubrzo su stranci bili savladani i tražili su bezuslovnu predaju. Uz kasniju birtijsku raspravu nakon tučnjave, kakvih smo na žalost svjedoci u zadnje vrijeme, Mirko je predložio da popiju jedno piće. Naravno gradištanci su to sa zadovoljstvom prihvatili, osobito neki."

Na fotografiji objavljenoj na adresi www.gradiste.com nalazi se ponosni dvojac koji je navodno isprebijao Crocopa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara