Prijić: Čordaš od Mamića hoće lovu da bi me stavio u igru

Prijić: Čordaš od Mamića hoće lovu da bi me stavio u igru

NAKON što je Čordaš Prijića optužio da je prodao utakmicu, mladi reprezentativac uzvratio je Osijekovom treneru prozivajući ga da od Mamića traži novce kako bi ga “stavio u sustav”.

Naime, mladog osječkog nogometaša Dejana Prijića plaća Zdravko Mamić, pa mu je Stjepan Čordaš tijekom utakmice vikao “Jebo te Mamić”, a nakon utakmice optužio ga je i da je prodao utakmicu. Čordaš smatra Prijića krivim za izjednačujući pogodak. Prijić je izgubio loptu otprilike na Dinamovih 30 metara, a tri minute nakon toga modri su izjednačili.

Iako Čordaš danas tvrdi kako nije nikoga optužio, već da je samo rekao da je opterećenje kad te netko plaća, a igraš protiv njega, Prijić vjeruje kako trener ima nešto protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čordaš jednostavno ima nešto protiv mene. Mrzi me, a ne znam zašto.” - izjavio je Prijić za Jutarnji list dodajući kako ga Čordaš stalno drži podalje od sastava.

Prijić je trenera Čordaša optužio da je htio novac od Mamića, kako bi stavljao u igru. “Može on to poricati koliko želi, ali ja znam da je to istina” - izjavio je Prijić najavljujući odlazak iz kluba ako Čordaš ostane trener.

Čordaš optužbe demantira, no Prijić navodno ima i svjedoka koji je svjedočio Čordašovom traženju novca od Mamića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara