Pripreme za Davis Cup bez problema

´PRIPREME za Davis Cup dvoboj Hrvatska SAD u punom su tijeku i za sada nemamo nikakvih problema,´ kazao je predsjednik Hrvatskog teniskog saveza (HTS) Radimir Čačić..

Davis Cup susret Hrvatske i SAD-a održat će se od 7. do 9. veljače u zagrebačkom Domu sportova. Iako je zanimanje javnosti izuzetno veliko meč će se odigrati u dvorani II, a ne u Ledenoj dvorani. Na tome su najviše inzistirali sami igrači, koji su željeli pravu navijačku atmosferu. ´Možemo očekivati atraktivan meč i sjajnu atmosferu,´ dodao je Čačić. U organizaciji hrvatsko-američkog dvoboja uključio se i grad Zagreb. Gradonačelnica Vlasta Pavić, ujedno i predsjednica Organizacijskog odobra, istaknula je važnost koju ovaj susret ima u promidžbi grada. ´Amerikanci su medijski magnet, što možemo pametno iskoristiti,´ kazala je Vlasta Pavić, dodajući kako će se prije i za vrijeme susreta u Zagrebu održati niz prigodnih manifestacije vezanih u teniski dvoboj.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanci dolaze u Zagreb s 200-tinjak ljudi, a njihova delegacije koja je nedavno posjetila glavni hrvatski grad pohvalno se izrazila o smještajnim kapacitetima i dvorani. Zaključni rok za prijave igrača je deset dana prije početka meča, a Amerikanci su najavili dolazak Andya Roddicka, Jamesa Blakea, Mardya Fisha, Todda Martina, Taylora Denta, te braću Boba i Mike Bryana. U američkoj delegaciji Zagreb bi trebao posjetiti i Jim Courrier, vlasnik 23 turnirske pobjede, od čega četiri Grand Slama (po dva Roland Garrosa i Australia Opena).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara