Procurile snimke kako Srbi piju i puše noć prije utakmice s Njemačkom

Tekst: A.K.
Foto: lifesports.ru


"DA SU barem pili i pušili i prije Australaca", reći će vjerojatno navijači Srbije nakon što su ruski novinari pustili snimke na kojima se Marko Pantelić, Danko Lazović, Nenad Milijaš, Vladimir Stojković i Aleksandar Luković u sitni noćni sat opuštaju uz duhanske i alkoholne prerađevine.

Na portalu lifesports se navodi kako je snimka napravljena oko 23 sata, čime je teško prekršena disciplina u srpskom kampu, jer izbornik Antić je najstrože zabranio takve aktivnosti. Naročito ako se uzme u obzir da su se Orlići uz alkohol i cigarete opuštali poslije sramotne igre i poraza od Gane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretni povod za razgovor uz 'stimulanse' bio je gledanje utakmice Meksika i Francuske i zbijanje šala na račun Les Miserablesa.

Zanimljivo, Srbija je protiv Njemačke igrala 13 sati nakon što su nastale navedene snimke, ali reprezentativcima Srbije kao relativno olakotna okolnost se može uzeti što je od pet 'provodažija' samo golman Stojković igrao u početnoj postavi protiv Nijemaca, dok je Luković izdržavao kaznu crvenog kartona iz utakmice protiv Gane.

"Dok ste vi (oni koji šalju komentare) bili na odmorima, sunčali se i uživali, mi smo proljevali znoj od naše osme godine. Kad ste spavali u svojim toplim krevetima, igrači su trčali na -15 i -10, a kada ste uživali u hladu, igrači su se pržili na +30", poručio je Pantelić preko srpskih medija korisnicima različitih foruma.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara