Propao transfer Dos Santosa u Dinamo?

ČINI SE da je propala još jedna akcija pojačavanja Dinamovog igračkog kadra. 21-godišnji Paragvajac Julio Daniel Dos Santos, trebao je ovih dana u Španjolskoj potpisati za zagrebački klub, no realizacija transfera zasad je upitna.

Kako prenose Sportske novosti, Mamić je Dos Santosovom sadašnjem klubu ponudio milijun dolara odštete, što je menadžerska agencija mladog veznjaka Cerro Portene i prihvatila.

Ipak, Paragvajci su odlučili ne poštivati obavezu prema španjolskoj agenciji. Budući da čelni ljudi Cerro Portena ne puštaju Dos Santosa, menadžerski tim odlučio je cijeli slučaj prijaviti FIFA-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da su apetiti čelništva Cerro Portene naglo porasli nakon što su interes za Dos Santosa pokazali Stuttgart i River Plate, pa tako ni Mamićev "širokogrudni" milijun dolara nije bio dovoljan za transfer Paragvajca u Zagreb.

Jutarnji list pak prenosi obećanje koje je Mamiću dao menadžer Lačezar Tanev. Prema tom obećanju, nakon što FIFA donese presudu o ovom slučaju, Dos Santos bi ipak mogao sletjeti u Zagreb, no tek na ljeto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara