Prosinečki ide na more, ali ne u Pulu

ROBERT PROSINEČKI je demantirao da će kroz iduću sezonu raditi kao sportski direktor u istarskom prvoligašu Pula Staro Češko. Uzme li se u obzir da Žuti planira provesti cijelo ljeto s obitelji na moru, očito da od posla u istarskom glavnom gradu nema ništa.

"Pula je divan grad, ali ja sam mogao živjeti u Madridu. Kada bih se obavezao nekom funkcijom onda bih se morao itekako pozabaviti njome. Na prvom mi je mjestu obitelj, želim s njima provesti ljeto koje će za mene ove godine dugo trajati." - rekao je Žuti za Jutarnji list.

Priča o Prosinečkovom angažmanu u Puli došla je prošlog tjedna nakon što je Robi viđen na jednom treningu pulskog prvoligaša u Slovenskim Konjicama. Dodatnu notu medijskim nagađanjima o angažmanu u Puli donijela je činjenica da se Žuti dan kasnije zadržao s predsjednikom kluba Orsatom Zovkom u dvosatnom razgovoru. No, unatoč tome, Prosinečki neće u Pulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki sam prijatelj s Pamićem, i to je u najvećoj mjeri bio razlog mog posjeta Puljanima na pripremama." - zaključio je priču Prosinečki.

Podsjetimo, Robi je do proljeća bio sportski direktor Zagreba, a iz kluba je otišao pod prilično tajanstvenim okolnostima. Navodno se nije slagao s nekim potezima uprave kluba, ali to nikad nije potvrđeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara