Prosinečki mijenja običaje u Zvezdi

Foto: AFP

UDARNU momčad za svako sljedeće predstojeće nogometno kolo nogometaši Crvene zvezde odsad će znati dva dana prije samog ogleda, a javnost i navijači dan ranije.

Trener beogradskog kluba uveo je u tjednu praksu vlastitog djelovanja tu novinu promijenivši dosadašnji običaj u klubu, također prevladavajući u većini ostalih prvoligaških klubova, da se početne postave skrivaju do samog početka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svlačionici će se startna postava uvijek znati dva dana prije utakmice. Također ću 11-oricu nogometaša koji će početi utakmicu svaki put priopćiti novinarima na najavnoj konferenciji za novinare, dan prije utakmice. Ne vidim zašto bi to bila tajna. Ako nisam razmislio koji će mi igrači početi utakmicu 48 sati prije njezina početka, zašto bi mi to postalo jasno na dan utakmice?"

Od četvrtka do vikenda, također je najavio Prosinečki, treninzi njegovih nogometaša bit će zatvoreni za javnost.

"Ni vidim u tome ništa sporno. Jednostavno, ne bih volio da se u novinama objavljuju određene taktičke varijante koje uvježbavamo "dodao je hrvatski trener kojeg danas (subota) očekuje trenerski debi na Zvezdinoj klupi u službenoj utakmici: u prvom kolu proljetne sezone Crvena zvezda na Marakani dočekuje Smederevo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara