Pršini golovi zabrinuli Prašnikara

Pršini golovi zabrinuli Prašnikara
IZVRSNA igra i četiri postignuta gola Dade Prše na utakmici Monaca i Deportiva dodatno su zabrinuli slovenskog izbornika Bojana Prašnikara uoči dva odlučujuća kvalifikacijska susreta s Hrvatskom, piše slovenski tisak, dodajući da za razliku od Barića njegov slovenski kolega muku muči s igračima i njihovim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako tvrdi ljubljansko "Delo", Pršina kanonada kojom je izjednačio Van Baastenov i Inzagiev rekord u broju golova na jednoj utakmici u Ligiprvaka "prestrašila je Prašnikara" koji je i ranije upozoravao da je 29-godišnji 190 centimetara visoki Zadranin najopasniji čovjek u hrvatskom napadu.

"Slovenija? Još nisam u tom filmu. Preda mnom je još jedna prvenstvena utakmica, a onda se zna", rekao je Pršo u kraćem telefonskom razgovoru koje s njim objavljuje "Delo" u svom broju od petka. No, na inzistiranje da ipak nešto kaže o dva predstojeća meča sa Slovencima rekao je: "Znam da vas muče ozljede, ali imate dovoljno odličnih igrača. Meni je svejedno tko će biti strijelac, želim samo da se plasiramo u Portugal."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara