Pršino koljeno u lošem stanju, najbolji hrvatski nogometaš propušta Brazil

ČINJENICA da je nesumnjivo najbolji hrvatski nogometaš Dado Pršo sjajno ušao u novu sezonu zvuči sjajno, ali Dadino koljeno polako "otkazuje poslušnost", zbog čega će dugokosi napadač zamoliti HNS da ga oslobodi obaveze igranja prijateljskih utakmica s reprezentacijom, pa tako i one s Brazilom na Poljudu.

Trener Rangersa Alex McLeish u više je navrata izrazio nadu da će izbornik Zlatko Kranjčar poštedjeti Pršu igranja u reprezentaciji upravo zbog problema s koljenom, ali Cicin odgovor glasio je: "Neka ga McLeish sam poštedi!"

Ipak, čini se da je i sam Pršo, koji je u svakoj utakmici za reprezentaciju pokazao zalaganje i trud kakvim se mogu pohvaliti samo oni najveći, shvatio da ne može igrati u takvom ritmu bez imalo odmora, pa je odlučio zamoliti HNS da ga poštedi prijateljskih utakmica.

"Koljeno mi je, nažalost, u takvom stanju da razmišljam o tome da zamolim HNS da mi iziđe u susret i da me oslobodi nastupa u prijateljskim utakmicama." - kazao je Pršo u razgovoru za Sportske novosti, pa nastavio opisivati zdravstvenu situaciju s koljenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam operirao koljeno, liječnici su mi rekli da ću "trajati" još četiri-pet sezona. Sada sam stigao u "zonu". Ušao sam u četvrtu sezonu s ovim nesretnim koljenom i pitanje je koliko će ono izdržati." - kazao je hrvatski napadač, pa dodao: "Sreća što još nisam iskušao sve opcije. Nisam, primjerice, isprobao podmazivanje koljena injektiranjem specijalnog ulja."

Iako će Pršo, prema svemu sudeći, propustiti veliki spektakl s Brazilom na Poljudu, dugokosi golgeter odbio je svaku pomisao na propuštanje kvalifikacijskih utakmica za SP u Njemačkoj.

"U utakmicama u kojima trebamo izboriti Njemačku spreman sam na igralištu ostaviti ne samo koljeno, nego dušu i srce. Naravno, i 2006. u Njemačkoj." - zaključio je Pršo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara