Pršo: Nikad ne prestajem misliti na nogomet

IAKO je trener i menadžer Glasgow Rangersa Alex McLeish dao Dadi Prši i još nekolicini igrača čak devet dana odmora prije odlučujućeg susreta protiv Dundee Uniteda, Pršo je u razgovoru za Glasgow Evening Times otkrio kako ne može prestati misliti na nogomet.

Hrvatski napadač koji je ove sezone zabio 18 golova za Rangerse kazao je kako se život profesionalnog igrača nogometa vrti isključivo oko nogometa.

"Ni na trenutak ne mogu zaboraviti nogomet i svoje ambicije u Rangersima. Jedino vrijeme u životu kad ne mislim na nogomet je ljeto, kad sam na odmori, jer to je vrijeme za opuštanje." – kazao je Pršo.

"Prošlog tjedna imali smo slobodan dan, ali za mene je vrlo teško ne misliti na nogomet bez obzira na slobodne dane." – dodao je Pršo, kojeg očekuje sedam izuzetno teških susreta do kraja sezone, u kojoj bi Rangersi mogli preuzeti titulu prvaka od svog najvećeg rivala, Celtica.

Evening Times prenosi izjavu trenera Rangersa Alexa McLeisha, koji je izrazio iznenađenje što nogometaši škotske lige nisu nominirali Dadu Pršu za nagradu Players Player of the Year.

Među nominiranima su dva igrača Rangersa, Nacho Novo i Fernando Ricksen, a McLeish je kazao kako je Pršo timski igrač, koji će zasigurno osvojiti jednu drugu nagradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara