Pršo odustao od umirovljenja i želi i dogodine igrati za Rangerse

AGENT 32-godišnjeg požrtvovnog napadača, Ranko Stojić, izjavio je za škotske medije da je njegov klijent odlučio odgoditi mirovinu i odigrati još jednu sezonu za Rangerse.

Pršo je nakon posljednje ozljede, a uslijed stalnih problema s koljenom, prije nekoliko dana izjavio kako je ovo najvjerojatnije njegova posljednja sezona.

Sada, nakon što je trener Smith istakao koliko je Pršo utjecajan igrač i da mu njegova ozljeda i izostanak sa terena mjesec dana jako remeti planove, Dado je odlučio još jednom razmisliti.

"Dado želi ostati u klubu i imao sam jako konstruktivan razgovor sa vodstvom kluba. Oni također žele da ostane, jer ne samo da je važan na terenu, nego i van njega", izjavio je Stojić, aludirajući na to koliko je Pršo omiljen među navijačima i suigračima zbog svog pristupa i angažmana.

"On doista žarko želi igrati za Rangerse i ne vidim razlog zašto mu klub ne bi ponudio novi ugovor", govori Pršin zastupnik.

Stojić je potvrdio kako je Pršo već bio spreman za okončanje karijere, ali je nakon nekoliko dana, ohrabren kako mu napreduje oporavak, odlučio ipak dati još jednu šansu potrošenim koljenima: "Ako me koljena posluže, igrati ću do 40!", izjavio je jučer Pršo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara