Pršo: Pritisak na reprezentaciju puno je manji od pritiska na Rangerse

Pršo: Pritisak na reprezentaciju puno je manji od pritiska na Rangerse

DADO PRŠO, hrvatski igrač godine 2004. i naš ponajbolji napadač, vrijedno se priprema za nastavak sezone u škotskoj ligi, ali i kvalifikacijske utakmice za SP 2006 koje će odigrati u dresu hrvatske reprezentacije.

Miljenik navijača Rangersa, koji je njihova srca osvojio postigavši pogotke u dva susreta protiv najvećeg rivala Celtica, ustvrdio je u razgovoru za Evening Times kako će navijači njegovo najbolje izdanje tek vidjeti u nastavku sezone.

"Za igrača je najvažnije da dobro starta u novom klubu, a mislim da sam to uspješno napravio. Nastavit ću naporno trenirati, jer moraš biti u top formi kad igraš za Rangerse." – kazao je Dado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skromni Pršo najavio je kako u nastavku sezone mora zabijati još više golova za svoj klub, jer to njemu i navijačima to donosi veliko zadovoljstvo. Najteže mu je palo privikavanje na pritisak koji kao napadač Rangersa svakodnevno osjeća.

"U Škotskoj postoji ogroman pritisak na igrače i trenera, navijači od nas cijelo vrijeme očekuju samo pobjede. No, samo smo tri boda iza Celtica, siguran sam da će na kraju sezone sve u redu – ali bio sam zaista iznenađen količinom pritiska ovdje u Glasgowu." – dodao je Dado.

"Kad sam bio u Monacu, nitko nije vršio pritisak na igrače osim samih igrača. Nešto malo više pritiska postoji na hrvatske reprezentativce, ali u Rangersima se svaka utakmica tretira kao odlučujuća, pritisak je ogroman." – zaključio je Pršo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara