Pršo se rastaje s Rangersima

Pršo se rastaje s Rangersima

BIVŠI hrvatski reprezentativac Dado Pršo napokon je prelomio odluku o nastavku svoje karijere. Nakon specijalističkog pregleda koljena u Francuskoj, Pršo je odlučio napustiti Rangerse krajem sezone i potražiti novi klub u nešto slabijoj ligi.

Francuski specijalist kojeg je Dado posjetio savjetovao ga je da malo uspori inače bi mogao nanijeti trajnu štetu svom, ionako kronično ozlijeđenom koljenu.

"Nakon posjeta specijalistu odlučili smo da je najbolja stvar za Dadu i za Rangerse da potražimo novi klub. Liječnik mu je objasnio da bi mogao trajno oštetiti koljeno ukoliko nastavi trenirati i igrati u ovako intenzivnom ritmu kakav Rangersi zahtijevaju. A Dado previše poštuje Rangerse da bi pristao i dalje igrati za njih ukoliko ne može dati sve od sebe", rekao je Pršin agent Ranko Stojić za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu su navodno tužni što se rastaju s jednim od svojih najboljih igrača i junakom navijača, ali uprava i igrači izrazili su Prši svoju potpunu podršku.

"Dado je jako uživao u Škotskoj i užasno je razočaran što mora otići, ali smatra kako je to najbolje rješenje za svih", zaključuje Stojić.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara