Pula domaćin boksačkog spektakla

Ovog ljeta Pula odnosno Arena bit će osim glazbenoscenskih spektakala atraktivno poprište nesvakidašnjeg sportskog spektakla, potvrdio je to danas predsjednik Pulskog gradskog vijeća Livio Bolković. L

Po njegovim riječima u Puli su se sastali predstavnici grada i Njemačke televizijske postaje ZDF koja je zainteresirana da u Areni organizira cjelovečernji boksački spektakl na kojemu bi trebala nastupiti poznata imena svjetskog i europskog boksa, a kao "šlag" večeri bit će borba pulskog profesionalnog boksača Stipe Drviš.

"Grad je naravno podupro ovu manifestaciju iako je riječ o iznimno velikom i zahtjevom projektu. Međutim, nema sumnje da će i ovaj spektakl nakon prošlogodišnjeg europskog boksačkog prvenstva promovirati Pulu u najboljem svjetlu i smatram da ćemo u konačnici svi imati koristi od toga", kazao je Bolković.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima još uvijek nije utvrđen termin održavanja ove manifestacije, a organizatori se dvoume između 18. lipnja i 10. rujna. Prema zamislima organizatora program bi trajao punih 5 sati (od 18 do 2) a bio bi snimljen sa čak 16 kamera.

(Hina) xdspo yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara