Racing kažnjava braću Dalmat

ČELNICI španjolskog nogometnog prvoligaša, Racing Santander pokrenuli su disciplinski postupak protiv braće Stephanea (26) i Wilfrieda Dalmata (23) zbog kašnjenja na početak priprema.

Francuzi su na pripreme zakasnili četiri dana, a svoj nedolazak nisu opravdali.

"Takvo ponašanje je krajnje neodgovorno i nedopustivo. Oba igrača bit će kažnjena." - najavio je predsjednik Racinga, Manuel Huerta.

Braća Dalmat pojačala su Racing početkom ove sezone. Stephane je potpisao ugovor na pet godina, dok Wilfried ima ugovor do konca ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno me razočarao Stephane. Tretirali smo ga kao veliku zvijezdu, a on se ponio kao drugorazredni igrač." - ljutio se Huerta.

ŽStephane Dalmat je karijeru započeo u Chateaurouxu, a potom je po jednu sezonu proveo u Lensu, Olympique Marseille i PSG-u. Od 2000. godine je bio član Intera, a na San Siru se zadržao tri sezone. Iz Italije je otišao na "Otok" u redove Tottenhama, a prije dolaska na El Sardinero jednu sezonu proveo je u Toulouseu.

Njegov mlađi brat iamo je daleko skromniji put. Igrački put započeo je u Nantesu, a nakon dvije sezone u taboru "Kanarinaca" preselio je u Marseille. Na Velodromeu se zadržao jednu sezonu i ponovo se vratio u Nantes. Uslijedile su avanture u Chateaurouxu, Grenobleu, Lecceu, ponovo Grenobleu nakon čega je završio u Primeri.

Racing je prvi dio španjolskog prvenstva završio na 13. mjestu sa 19 bodova, četiri više od zone ispadanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara