Radomir Antić cilja na škotsku izborničku fotelju

SRBIN Radomir Antić, bivši trener Reala, Barcelone i Atletica, javno je priopćio da želi posao izbornika škotske reprezentacije. Iako nije trenirao od ožujka 2004. godine, kada je dao ostavku u Celti iz Viga, Antiće se smatra idealnim rješenjem za nasljednika Alexa McLeisha.

"Želim se vratiti natrag treniranju i klupa škotske reprezentacije me iznimno interesira", izjavio je 59-godišnji trener, koji je na kraju igračke karijere nastupao za Luton Town. "Uživao sam igrajući na Otoku i rado bih se vratio. Uvjeren sam da bi Škotsku odveo na Svjetsko prvenstvo 2010. godine".

"Znam da su u Škotskoj rezervirani prema strancima zbog lošeg iskustva s Bertiejem Vogtsom, no obećajem da ću biti mnogo bolji od njega. Iako nisam radio tri i pol godine cijelo vrijeme pratim nogomet i osjećam da bih radio dobar posao. Uvijek se prema igračima odnosim s poštovanjem i oni mi uvijek uzvraćaju maksimalnim angažmanom. Uvjeren sam da bi tako bilo i ovaj put".

"Izbornik Škotske danas je jedan od najboljih trenerskih poslova. Radi se o reprezentaciji koja u posljednje vrijeme neprekidno napreduje", završio je Antić.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara