Rafael Nadal: Španjolska će biti prvak svijeta!

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

SVJETSKI poznati sportaši, kao i cijeli svijet, prate zbivanja na jugu Afrike gdje se 32 momčadi bori na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Tenisači su također ljubitelji nogometa i unatoč tome što im slijedi treći Grand Slam turnir godine, onaj u Wimbledonu, jednim okom prate što se događa na nogometnom prvenstvu.

Roger Federer je u nedjelju poražen u finalu ATP turnira u Halleu, ali se između ostaloga susreo i s nogometnim pitanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijam za Švicarsku, naravno. Nadam se da će ostvariti uspjeh, odnosno, da će proći skupinu. Već bi to bio hvale vrijedan rezultat, no priželjkujem i da ću duže navijati za njih",  rekao je Federer čija je majka Lynette baš Južnoafrikanka.

U skupini H se Švicarska, između ostalih, sudara i sa Španjolskom, s kojima će odigrati prvu utakmicu. Najveći Federerov suparnik na teniskim terenima je baš Španjolac, Rafael Nadal.

"Bit ćemo prvaci! Jedva čekam dolazak na Wimbledon. Tamo se nadam svojim pobjedama, ali i gledanju uspjeha naših nogometaša. Odmah se sjetim 2008. godine. Tad sam slavio u Wimbledonu, a Španjolska je postala prvak Europe",  rekao je prvi tenisač svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara