Rakitić: Klasnićev pogodak je važan za cijelu Hrvatsku

IVAN RAKITIĆ zasjao je čim je novinar, koji piše za Uefine službene stranice, spomenuo Ivana Klasnića i njegov pogodak protiv Poljske.

"Taj pogodak nije bio važan samo za njega, bio je važan za cijelu Hrvatsku. Vidjeli ste kako su navijači reagirali na to", rekao je Rakitić te dodao kako mu je Klasnićev gol zasad najdraži na turniru.

Uefa piše kako je Ivan Rakitić briljantno surađivao s Danijelom Pranjićem  na lijevoj strani, da su maestralno kombinirali i napravili dosta šansi, uključujući i onu za Klasnićev pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da Danijel i ja dosta dobro igramo zajedno i sretan sam što upravo s njima surađujem. Nadam se da ćemo isto moći pokazati i protiv Turske. Kad god igramo zajedno igramo dobro", rekao je Rakitić.

O našem idućem protivniku, "divljim i živim" Turcima, Rakitić kaže: "Turci su zaista dobri, to su i pokazali u posljednjoj utakmici, međutim mi se moramo skoncentrirati na našu igru. Ako ćemo igrati onako kako znamo, onda prolazimo. Imamo 23 igrača i svi mogu igrati, na sve se može računati, što se pokazali sinoć", zaključio je jedan od naših najmlađih reprezentativaca. 

H.A.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara