Ramos zove Aršavina u Tottenham: Mogu li Luka i Andej zajedno?

Ramos zove Aršavina u Tottenham: Mogu li Luka i Andej zajedno?

ARŠAVINOV agent kaže da je Juande Ramos odlučan u namjeri da ga dovede na White Hart Lane, čime bi konkurencija u Spursima postala strašna.

Tottenham se raspištoljio ovoga ljeta, dolazni i odlazni transferi broje se u stotinama milijuna kuna vrijednim transferima, a čini se da još ništa nije gotovo.

Agent ruskog igrača rekao je da je Tottenhamov menadžer jako zainteresiran za njegove usluge.

"Ramos ga je nazvao i objasnio mu svoju viziju nogometa i njegovu budućnost u Tottenhamu. Rekao mu je da će biti glavni igrač te da je jako zaintersiran da dođe", ističe Lachter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je prema tvrdnjama Lachtera čak pristao na povećanje tjedne plaće za Aršavina, koji bi ako dođe, mogao zarađivati oko 80 tisuća funti tjedno. Navodno je i Tottenham jedini klub koji je ponudio toliki novac za Aršavina.

"Spursi su spremni platiti gotovo onoliko koliko Zenit traži", kaže Lachter.

U Engleskoj se dosta špekulira o tome je li Aršavin uopće potreban Tottenhamu nakon dovođenja Luke Modrića. Neki smatraju da će Aršavin i Modrić teško igrati zajedno, a drugi, da će to biti ubojita kombinacija koja će moći razmontirati svaku obranu.

Istovremeno se pojavila i priča da bek Benoit Assou-Ekotto odlazi put Francuske, na posudbu u jednog neimenovanog prvoligaša.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara