Randleman: S Mirkom se ne želim boriti

Randleman: S Mirkom se ne želim boriti
AMERIKANAC Kevin Randleman odbija dati šansu za uzvrat našem Mirku Filipoviću. Borac koji je nanio Cro Copu najteži poraz u karijeri ušao bi s njim opet u ring jedino ako bi vrijedila totalno drukčija pravila borbe.

Randleman je donedavno govorio kako će bez problema pružiti Mirku šansu za uzvrat i dokazati da pobjeda nije bila slučajna. Sad je promijenio mišljenje. Hvata li ga strah od našeg borca?

Podsjetimo, u borbi koja je zbog Amerikančeve brutalnosti prosječnom gledatelju bila preokrutna, Randleman je slavio nokautom u prvoj rundi meča. Randleman je Mirka srušio na pod lijevim krošeom, a potom mu uputio seriju brutalnih udaraca u glavu, nakon čega je sudac prekinuo susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"The Monster" je rekao intevjuu za Pride, a prenijele su Sportske novosti, da bi se on i Mirko mogli boriti isključivo pod uvjetima da se bori bez ikakvih pravila, da vrijede udarci glavom, laktovima…dakle, najsuroviji oblik ultimate fighta.

Randleman je komentirao i moguću borbu Filipović – Coleman (Randlemanov mentor – nap. a.): "Coleman bi sto posto pobijedio. Mirko mi se nimalo ne sviđa kao osoba. Cro Cop ne respektira nijednog svog protivnika. Ja sam nakon što sam izgubio od Jacksona, postao dobar prijatelj s njim. S Mirkom to nije slučaj. On još u sebi nosi mržnju zbog poraza od mene."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara