Ranieri: Romi treba pozitivan šok

Ranieri: Romi treba pozitivan šok

Totalsport
Foto: AFP

CLAUDIO RANIERI (57), koji je u utorak imenovan novim trenerom nogometaša Rome, najavio je da će novoj momčadi donijeti šok. Ranieri je naslijedio Luciana Spallettija koji je nakon uvodna dva poraza u novoj sezoni Serije A podnio ostavku.

"U posljednje četiri godine pod Spallettijem ova je momčad napravila velike stvari i igrala jedan od najljepših nogometa u Europi. Kao rođeni Rimljanin, bio sam ponosan njihovom igrom. Sada dolazim s velikom željom za uspjehom. Momčadi sigurno treba šok jer nam treba brza reakcija", rekao je Ranieri dan nakon ustoličenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trener Rome prošle je dvije sezone stolovao u Juventusu. Momčad iz Torina je 2008., nakon povratka u Seriju A, doveo do trećeg mjesta, ali je zbog niza loših rezultata smijenjen krajem prošle sezone. Ranieri je najavio kako će njegov nogomet biti drugačiji od Spallettijevog, ali i da ga previše ne uzbuđuje dominantna uloga koju u klubu ima kapetan Francesco Totti.

"Moja filozofija nogometa je drugačija od Spallettijeve, ja ću uvesti više pragmatizma. A od Tottija očekujem samo da bude Totti."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara