Rapaić na Otoku?

Rapaić na Otoku?

VELIKI su izgledi da se hrvatski reprezentativac s Apeninskog poluotoka preseli u Englesku. Engleski mediji spominju Manchester City i Bolton kao moguće nove destinacije.

25. lipnja je na scottish-fitba.com objavljena vijest da su zainteresirani Bolton i Manchester City. Bolton je pokazivao interes još u siječnju 2003. no transfer nije realiziran.

Jučer smo na web siteu Manchester Citya mogli pročitati naslov: "Keegan u borbi s Boltonom".

U tekstu se navodi da je Miki spreman napustiti Anconu i okušati se na Otoku. Podsjetimo, Ancona je ispala iz Serie A, dok se City nekako izvukao i zadržao prvoligaški status. Menedžer Kevin Keegan je rekao da ga želi u svojim redovima i vidi ga kao pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što na to kaže Miki?
"Znam za obje ponude, no moja je prva opcija i dalje talijanska Serie A. Zanimljivo je da nikad nisam imao više ponuda."

Zanimljivi su i komentari navijača. Većina ih smatra da je Miki dobar izbor. Uostalom, i oni su gledali Euro i njegovu partiju protiv Francuske. No, postoje i oni svjesni da je Rapaić nešto slabiji u fizičkom smislu i zahtijevaju provjeru njegove kondicije prije potpisivanja. Naravno, postoje i oni nešto radikalniji koji žele svoj klub u vrhu Premiershipa. Oni poručuju: "Dosta prosječnih igrača! Kupite vrhunske!" I imaju pravo, jer tako se voli svoj klub. Ima li City novca za dovođenje najboljih svjetskih igrača?

Što će biti s našom "sedmicom", saznat ćemo uskoro.

M.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara