Raspad sistema: I Ivica Olić otpada za Astanu!

Raspad sistema: I Ivica Olić otpada za Astanu!

EDUARDO, Modrić, Pletikosa, Jurić, Vejić, Mandžukić, Petrić, Kranjčar... Dug je popis igrača koji sigurno ili gotovo sigurno neće moći pomoći u Kazahstanu. Kada su mnogi pomislili da ne može gore, protiv Katara je gležanj ozlijedio Niko Kranjčar. A onda je stigla katastrofalna vijest iz Rovinja - Ivica Oklić šepajući je napustio jutrošnji trening.

Ola je krenuo udariti loptu, i uz bolnu grimasu sugerirao je zatezanje u listu. S povezom preko noge šepajući je napustio teren, i mada ga tek čeka pregled, gotovo je sigurno da neće s ostatkom momčadi putovati za Astanu.

Kao da se sve urotilo protiv Slavena Bilića, koji se u subotu ionako mora moliti nebesima, da "Englezi naprave ono što cijeli svijet od njih očekuje". Izbornika čeka dugi vikend, treba pokrpati ono što je od momčadi ostalo.

Olić je, tvrdi, osjetio pucanje u listu i to je dovoljan dokaz opasnosti situacije. Da stvar bude tragičnija, ozljeda se mogla izbjeći s obzirom da su u vrijeme kada se Olić ozlijedio svi igrači koji su protiv Katara igrali više od 45 minuta, pošteđeni daljnjeg rada. Ola je ostao opaliti još koji put po golu - i odjednom se rovinjskim travnjakom razlio bolni povik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišić je vjerojatno napuknuo, shvatili su to Bilić i liječnici još na terenu, dok su pokušavali pomoći nesretom Oliću. Niti do autobusa nije mogao sam, izgledalo je zaista gadno.

Dobra vijest u moru crnila je nalaz Marija Mandžukića, koji je unatoč neugodnom udarcu u nogu, spreman za igru. Na travnjak je, taman negdje prije Olićeve ozljede, izašao i Eduardo da Silva. Njegovi nalazi su bolji, potvrdio je liječnik Jurica Rakić, i ostat će s reprezentacijom do nedjelje. Moguće je i da otputuje u Kazahstan, ali samo ukoliko bude mogao igrati. Bilić se nada, u ovim teškim trenucima samo mu to i preostaje...

Situacija nije dobra niti s Nikom Kranjčarom. Jutros nije trenirao i upitno je kako će već operirani gležanj reagirati kroz naredne dane.

Treninga su pošteđeni i Darijo Srna, zbog stare boljke s trbušnim zidom, zatim Danijel Pranjić zbog aduktora, te Vedran Ćorluka koji ima problema s Ahilovom tetivom. Trojac će, na sreću, ipak biti spreman za Kazahstan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara