Raspisana tjeralica za Terzićem

MINISTARSTVO unutarnjih poslova Republike Srbije raspisalo je tjeralicu za Zvezdanom Terzićem, predsjednikom Nogometnog saveza.

Kako prenose strane agencije, srpska policija je u utorak izdala tjeralicu za Terzićem, kojeg se tereti za stvaranje nelegalnog profita od više od milijun bivših njemačkih maraka iz razdoblja dok je bio direktor OFK Beograda.

Terzić, bivši nogometaš tog kluba, tu je dužnost obnašao od 1997. do 2005. godine. Za predsjednika Nogometnog saveza Srbije (FSS) izabran je nakon Svjetskog prvenstva 2006. godine, odnosno nakon razdvajanja Srbije i Crne Gore kao jedne države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Karadžić, vršitelj dužnosti predsjednika FSS-a, najavio je održavanje sjednice Izvršnog odbora 13. ožujka u Beogradu:

"Tada ćemo odlučiti kako će dalje funkcionirati savez. Vjerojatno ćemo odrediti vršitelja dužnosti predsjednika koji će voditi savez do izvanrednih izbora, koje ćemo sazvati kasnije tijekom godine. Dakako, kada bi se Terzić vratio u zemlju, nastavio bi obnašati svoju dužnost. Koliko znam, on je u inozemstvu i prima liječnički tretman. No, ja nisam njegov odvjetnik i ne mogu znati kada će se vratiti. Kao vodeće nogometno tijelo u zemlji, dajemo podršku nadležnim organima da se razriješi situacija u našem nogometu, iako vjerujemo da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja. Optužbe na njegov račun ne želimo komentirati, budući da se odnose na razdoblje prije njegovog mandata u FSS-u." - rekao je Karadžić.

Totalsport
Foto:B-92

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara