Realovi navijači: Ne želimo Cristiana Ronalda!

PREMA Marcinoj anketi, navijači Real Madrida u velikoj većini ne podržavaju transfer Portugalca Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u njihov voljeni klub.

Predsjednik Reala Ramon Calderon svim silama nastoji dovesti 23-godišnjeg Ronalda na Santiago Bernabeu, te za njega nudi odštetu od 80 milijuna eura. “Kraljevski klub” Ronaldu nudi i netto plaću od 9.5 milijuna eura po sezoni za petogodišnji ugovor, uz 50 posto prihoda od marketinških prava u Španjolskoj, te 100 posto od prihoda izvan Španjolske.

Međutim, prema anketi madridskog dnevnika na njihovim internet stranicama, na uzorku od 135.000 navijača samo 36 posto navijača podržava Ronaldov dolazak, dok je čak 64 posto protiv. Realovi navijači bi radije željeli transfer Arsenalovog veznjaka Aleksandra Hleba i Ajaxovog napadača Klaasa-Jana Huntelaara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calderon je nakon Realovog osiguravanja 31. naslova španjolskog prvaka u utakmici protiv Osasune u 35. kolu pričao sa kapetanom Raulom i argentinskim braničem Gabrielom Heinzeom i poruka iz svlačionice glasila je: "Predsjedniče, ne narušavajte sklad u svlačionici”.

Navijači misle da će se u slučaju kupnje Ronalda Real ponovo vratiti staroj politici dovođenja "Galacticosa" koja je u prošlosti odvela klub u dugove, a naslovi su odlazili u Barcelonu. Promijenjenu transfer politiku i uravnoteženiju momčad navijači u potpunosti podupiru, a tome u prilog idu i dva uzastopna osvojena naslova španjolskog prvaka.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara