Redknappu Portsmouth ipak draži od reprezentacije

HARRY REDKNAPP je izrazio odanost Portsmouthu kazavši kako je sretan na Fratton Parku, te se čini da će Engleski nogometni savez ipak morati potražiti novog kandidata za izborničku fotelju. 

Bivši menadžer West Hama smatra se za jednog od kandidata za funkciju novog engleskog izbornika, a iako je Redknapp priznao kako je zainteresiran za mjesto izbornika, ali kako ne bi došlo do zabune, ističe kako je u potpunosti odan Portsmouthu.

Redknapp je izjavio kako je već odbio ponude nekoliko velikih klubova i da nema namjeru napustiti najjužnijeg engleskog prvoligaša.

"Sretan sam u Portsmouthu i nastavit ću raditi svoj posao. Ne želim napustiti Fratton Park", podcrtava menadžer pod čijom trenerskom palicom nastupa i hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

"Zašto bih odlazio bilo kamo? Sagradio sam dobru momčad i naporno smo radili kako bismo bili tu gdje jesmo. Neću sada sve to napustiti. Neću spominjati tko me je sve tražio. Bilo bi to nepravedno prema menadžerima koji trenutačno rade u tim klubovima. Osim toga, tko bi me zamijenio? Malo je iskusnih menadžera i ne znam kako bi sve to završilo", tvrdi Redknapp.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara