Rinat Ahmetov: I danas žalim što mi Mamić nije želio prodati Modrića i Eduarda

Rinat Ahmetov: I danas žalim što mi Mamić nije želio prodati Modrića i Eduarda

VELIKI gazda Šahtara nakon susreta spustio se u svlačionicu podno južne tribine. Kaže da mu je laknulo nakon što je engleski sudac odsvirao kraj, za Dinamo ipak puno mučnije predstave.  

"Čini mi se da sam izgubio pet kilograma tijekom utakmice, bio sam strašno nervozan. Ali na kraju se sve završilo prema našim željama. Sada se okrećemo Ligi prvaka, očekujem četvrtfinale. Imamo momčad koja vrijedi", rekao je Ahmetov.

U svlačionici mu se pridružio ukrajinski veleposlanik, zajedno su čestitali igračima. Kažu da Ahmetov nakon svake utakmice obiđe svlačionicu Šahtara. Među zidovima Maksimira izljubio je Darija Srnu, a igračima je poručio da u ukrajinskom prvenstvu mogu slobodno gubiti, dok god pobjeđuju u Ligi prvaka. Igračima je podijelio 50 tisuća eura za premije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlasku se čovjek težak preko 40 milijardi dolara bez problema zaustavio pred mnogobrojnim novinarma.

"Prošlog ljeta nudio sam Dinamu 35 milijuna eura za Modrića i Eduarda. I danas žalim što uprava na čelu sa Zdravkom Mamićem nije željela realizirati taj transfer. Nove Modriće i Eduarde nisam vidio, niti je to moj posao. To rade skauti. No, nakon ove utakmice nisu mi javili da je Dinamo stvorio novog Modrića ili novog Eduarda. No, to nije nemoguće jer u Dinamu dobro rade s igračima."

D.R.
Foto: Index/Forbes

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara