Rivaldo ponižen u Milanu

Rivaldo ponižen u Milanu

BRAZILSKOM reprezentativcu Rivaldu definitivno je prekipjelo. Već drugu sezonu koliko je u Milanu, a doveden je iz Barcelone za veliki novac, sjedi na klupi za pričuve.

Jedan od junaka World Cupa 2002. na kojemu je Brazil osvojio peti naslov prvaka svijeta ponižen je u Milanu u koji je došao kao veliko pojačanje, jer je u stalnom sukobu s trenerom Carlom Ancelottijem.

Rivaldo zasad ne otkriva razloge "kratkog spoja", ali je u razgovoru za Jornal da Tarde, koji se tiska u Sao Paulu, rekao da će o razlozima zbog kojih ga trener marginalizira progovoriti za koji danm kad ocijeni da je to oportuno.

- Nije točno da sam izvan forme i nije točno da sam u psihološkoj krizi. Svi testovi koji su obavljeni uoči početka talijanskog prvenstva pokazali su da sam optimalno spreman za natjecanje. No ja i dalje iz nedjelje u nedjelju grijem klupu. Ako me na dan utakmice Ancelotti pozdravi s "Dobro jutro" znam da ću biti u momčadi, a ako me je nakanio izostaviti cijeli tjedan prije utakmice ne progovori samnom ni riječi. Zar to nije abnormalno? Žao mi je zbog situacije u kojoj sam se našao, jer ja još godinama mogu dobro igrati. Uostalom moja je želja da zaigram za Brazil i na SP-u 2006. u Njemačkoj bez obzira ne žestoku konkurenciju Kake, Alexa ili Diega koji igraju na istoj poziciji na kojoj igram i ja. Pojedini navijači Milana, koji su mi skloni, savjetuju mi da nastavim karijeru u nekom klubu iz Katara. Tamo, naime, izvrsno plaćaju veterane. No ja se ne osjećam veteranom i mislim još tri godine, do SP-a 2006, igrati u Europi, jer jedino tako mogu zadržati reprezentativni status. Uskoro ću sjesti za stol s čelnicima Milana, ovako dalje ne ide - izjadao se Rivaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A njegov prijatelj Ronaldo, koji je dobro upoznat s Rivaldovim nevoljama u Milanu odlučio je intervenirati za nj. I to kod nikog drugog nego kod Florentina Pereza, predsjednika Real Madrida kojemu je preporučio da u zimskom prijelaznom roku otkupi od Milana Rivaldov ugovor:

- Rivaldo je veliki igrač, on mora stalno igrati u jakom klubu. On je potreban Brazilu, pored njega je i meni užitak igrati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara