Robinho: Kada Realu ne ide, uvijek su krivi stranci

Robinho: Kada Realu ne ide, uvijek su krivi stranci

Totalsport
Foto: AFP

NAKON što je prije nekoliko dana Cicinho kritički prozborio o stanju u Real Madridu, čiji je član bio od 2005. do 2007. godine, u verbalnom napadu na "kraljeve" pridružio mu se i Robinho.

"Kada sam iz Reala došao u Romu, osjetio sam se slobodnim. Ondje sam bio kao u zatvoru. Okruženje u Realu bilo je uistinu loše. I danas ondje postoji otuđenje pa pogledajte samo kako se odnose prema Kaki, kako ga samo kritiziraju, a najbolji je nogometaš svijeta", kazao je Cicinho ranije ovog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istinitost njegovih riječi potvrdio je i napadač brazilske nogometne reprezentacije i Santosa Robinho, koji je dres Reala nosio od 2005. do 2008. godine.

Oproštaj od Lige prvaka u osmini finala bilo je veliko razočaranje za klub koji se nadao da će biti sudionik finala koji se igra na njihovom Santiago Bernabeu. Veliki dio krivice zbog ispadanja usmjeren je prema Robinhovom suigraču iz reprezentacije, Kaki, za kojeg se tvrdi da ne opravdava reputaciju koja ga je dovela u klub.

"Ono što se u Realu trenutačno događa nije nikakva novost. Kada stvari ne idu željenim tijekom, počnu se kriviti stranci. Ono što se sada događa Kaki i sam sam prolazio. Ne sumnjam u njega, on je spektakularan i očekuju ga klupski i reprezentativni uspjesi", kazao je Robinho.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara