Robinson će utakmicu gledati na televiziji

PAUL ROBINSON je devet puta u ovom kvalifikacijskom ciklusu sačuvao svoju mrežu praznom, ali dva puta je debelo podbacio. Ne samo da Robinson večeras neće braniti protiv Hrvatske na Wembleyju, nego neće biti ni drugi vratar, a pitanje je hoće li ikad više stati među branke engleske reprezentacije.

Prednost ispred Robinsona u večerašnjem je susretu dobio Scott Carson, mladi vratar Liverpoola na posudbi u Aston Villi, dok će njegova zamjena biti suigrač Nike Kranjčara David James. Robinson ostaje kod kuće, utakmicu će gledati na televizoru, javlja Daily Telegraph.

"Odlučio sam tko će braniti davno prije nego što se reprezentacija okupila", ustvrdio je danas Steve McClaren. "U prošlosti sam već morao donositi mnoge važne odluke, a ovo je velika utakmica o kojoj mnogo ovisi. Odluka je morala biti donesena. Nije važno koliko vam je godina, dobar igrač možete biti s 18 godina kao i s 33. A koliko god iskustvo može biti važno, ne treba podcijeniti ni mladenački žar. U svemu postoji rizik", poručio je McClaren.

Scott Carson je s radošću i entuzijazmom dočekao vijest da će dobiti svoju prvu pravu priliku na golu Gordog Albiona. Dosad je branio samo u prijateljskoj utakmici protiv Austrije. "Ne bojim se krika", kaže Carson.

"Dečki su me često zadirkivali kako sam srušio rekord po broju poziva u reprezentaciju bez nastupa. Sad im napokon mogu uzvratiti. Nije mi smetalo što protiv Austrije nisam imao puno posla niti prilike za dokazivanje. Samo sam želio igrati i izbjeći kontroverze", ističe Carson. 

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara