Rodallega odbija doći u Dinamo

HUGO RODALLEGA, kolumbijsko "čudo od djeteta", je u utorak ili najkasnije u srijedu trebao sa Dinamovim sportskim direktorom Zvjezdanom Cvetkovićem ući u avion za Zagreb. No, kako sada stvari stoje, još jedan veliki posao Zdravka Mamića mogao bi pasti u vodu.

Nakon Brazilca Tiaga Nevesea, čiji transfer su, prema Mamićevim riječima, upropastili novinari i hrvatski kvazimenadžeri, Dinamo bi mogao ostati i bez drugog, pompozno najavljivanog južnoameričkog pojačanja.

Ovaj put se, naime, radi o tome da Rodallega, nogometaš koji u Južnoj Americi slovi kako jedan od najtelentiranijih mladih igrača i koji je svom Deporitvu donio naslov prvaka Kolumbije, zapravo odbija doći u Zagreb.

Kolumbijski list El Tiempo još u ponedjeljak je naveo da se Rodallega nalazi vrlo blizu maksimirske svlačionice, no najnovije informacije neće pretjerano razveseliti Dinamove čelnike.

Nakon što se u priču oko Rodalleginog transfera uključio i legendarni kolubijski nogometaš Faustino Asprilla, koji u 20-godišnjaku vidi svoju sliku iz mladosti, stvari su za "Modre" krenule nizbrdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Rodallega se na prvom dogovorenom sastanku sa Zvjezdanom Cvetkovićem nije niti pojavio, da bi kasnije uporno odbijao staviti potpis na ugovor vrijedan 1,5 milijuna eura.

Asprilla tvrdi kako Parma nudi dvostruko više, a sam Rodallega tvrdi kako zaslužuje klub poput Barcelone ili Milana. U Južnoj Americi trakođer se digla medijska prašina oko Rodalleginog potpisa, a o kakvom se igraču radi, najbolje govori podatak da su argentinski novinari u nevjerici nazvali redakciju Jutarnjeg lista i raspitivali se hoće li Kolumcijac zaista doći u Zagreb.

Tijekom ponedjeljka su se u Caliju vodili mukotrpni pregovori, no u Zagreb su stigle informacije da je sam igrač pružao otpor igranju za Dinamo.

Premda je Cvetković ispred potencijalnog Dinamovca stavio ponudu od 120 tisuća eura mjesečne plaće, što je ravno zaradi najveće Dinamove zvijezde, Eduarda da Silve, to nije bilo dovoljno da se slomi golem otpor iskazan prema dolasku u Hrvatsku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara