Rodriguez: U La Coruni nema nikoga tko nije uvjeren da ćemo izbaciti Hajduk

Rodriguez: U La Coruni nema nikoga tko nije uvjeren da ćemo izbaciti Hajduk

NAVIJAČI, ali i igrači Deportiva sto posto su sigurni da će sutra eliminirati Hajduka i osigurati nastavak natjecanja u Kupu Uefa, kazao je za dnevni list La Voz de Galicia veznjak Depora Juan Rodriguez.

"Nećete u La Coruni naći čovjeka koji nije uvjeren u naš prolaz. Deportivo je ipak veliko nogometno ime i zaslužuje plasman u Kup Uefa. No, ne podcjenjujemo Hajduk, jasno nam je da utakmica neće biti laka. Nećemo pobijediti samo zato što smo mi Deportivo, a oni Hajduk. Moramo se dokazati na terenu", smatra Rodriguez koji dijeli nade svog trenera da će Hajduk u uzvratu igrati ofenzivnije nego prije dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moraju se otvoriti, krenuti prema našem golu zbog čega bi nam trebalo biti lakše igrati nego što je bilo na Riazoru kad su sve karte bacili na obranu", smatra Rodriguez, koji će se sutra možda morati odreći svoje prirodne pozicije u sredini terena kako bi pokrpao rupu na krilu. "Naravno da više volim igrati na svojoj prirodnoj poziciji, ali ako trener odluči drugačije rado ću se prilagoditi za dobrobit momčadi".

P.V.
Foto: El Depor

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara