Ronaldinho još nije vidio kako Zidane udara Materazzija

PLAYMAKER reprezentacije Brazila vjerojatno je jedini čovjek na svijetu koji nije vidio snimku sa finala SP- u kojem Zinedine Zidane glavom udara talijanskog reprezentativca Materazzija.

Brazilski "čarobnjak" je tek što se vratio u Barcelonu kazao kako se želio odmoriti od nogometa, te da nije niti čitao novine niti gledao televiziju.

"Iako su mi svi govorili o tome što se dogodilo u finalu, ja to uopće još nisam vidio." - kazao je Ronaldinho okupljenim reporterima u Los Angelesu. Barca se trenutno nalazi na turneji po Meksiku i SAD-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što smo bili eliminirani sa SP-a, otišao sam kući i prekinuo sve veze sa svijetom. Nisam gledao televiziju niti čitao novine." - kazao je Ronaldinho dodajući kako su mu svi govorili o tome, no on je želio ostati što je dalje moguće od svih događanja vezanih uz Svjetsko prvenstvo.

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu kaže kako taj čin nije umanjio Zidaneovu spektakularnu karijeru. "Zalsužuje sve nagrade koje je dobio" - kazao je Ronaldinho o Zidaneu dodajući kako se tijekom utakmice može svašta dogoditi.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara