Ronaldinho: Žrtva sam senzacionalističkih novina, nikad nisam razmišljao o prestanku

Tekst: Tibor Toromanović
Foto: AFP

N AKON što je Ronaldinhov brat i menadžer Roberto De Assis opovrgnuo tvrdnje španjolskog lista Sport o Brazilčevoj želji za povlačenju iz nogometa, isto je napravio sam igrač. U razgovoru za talijanske medije rekao je kako je neprihvatljivo da se iznose takve lažne tvrdnje i naglasio kako ga taj list proganja još od vremena dok je igrao u Španjolskoj.

"Nikad nisam razmišljao o povlačenju iz nogometa, to je izmišljena tvrdnja tih senzacionalističkih novina. Moj temelj za bavljenje nogometom je zabava, tako je uvijek bilo. Sretan sam u Milanu, kao što sam bio sretan u drugim gradovima gdje sam igrao. Spreman sam na kritiku, pozitivnu ili negativnu, no ona mora biti temeljena na istini. Objavljivati lažne informacije smatram neprihvatljivim", rekao je Ronaldinho.

Taj španjolski list objavio je kako Ronaldinho razmišlja o povlačenju jer je izgubio motivaciju za igranjem na najvišem nivou u Europi. No "Svemirac" je naglasio kako želi biti u Milanu do isteka ugovora 2011. godine, te kako s Milanom želi osvojiti Serie A  i Ligu prvaka.

"Taj list je uvijek objavljivao neistinite i napadačke članke o meni. Tu se radi o klasičnom proganjanju. Svi mogu biti sigurni da ću poštovati ugovor i boriti se sa suigračima kako bi osvojili sve moguće naslove", zaključio je Brazilac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara