Ronaldo: Naravno da ja trebam dobiti Zlatnu loptu

Ronaldo: Naravno da ja trebam dobiti Zlatnu loptu

CRISTIANO RONALDO kaže da je "sasvim logično" da dobije nagradu za najboljeg igrača Europe jer cijelu prošlu sezonu bio u odličnoj formi.

Iako mnogi ne vole Ronalda jer je arogantan, a na terenu često pada bez razloga, činjenice mu idu u prilog: protekle sezone osvojio je Premier ligu i Ligu prvaka, zabio 42 gola te bio najbolji strijelac u oba natjecanja. Kapetan portugalske reprezentacije očekuje da će dobiti nagradu koju France Football dodjeljuje od 1956.

"Mislim da je sasvim logično da dobijem Zlatnu loptu, ali to je moje mišljenje. Ima nekoliko dobrih kandidata, no nagradu treba dobiti igrač koji je bio najbolji tijekom cijele sezone. Ja sam stalno igrao dobro, osvojio Premier ligu, Ligu prvaka, bio najbolji strijelac u Europi i Ligi prvaka", rekao je Ronaldo.

Ronaldo je prošle godine bio drugi, a nagrada je otišla u ruke Kake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam samo o sebi i o vlastitom napretku, ne zamaram se konkurentima. Sve što sam napravio bilo je dobro, prošla sezona je bila izuzetno uspješna", misli Ronaldo.

Igrač Manchester Uniteda se osvrnuo i na kritike da često simulira prekršaje, za što ga je prozvao i Jose Mourinho.

"Simuliram? Ne želim razgovarati o tome jer se ne slažem. Kad pogledate igrače koje se proziva zbog simuliranja, vidjet ćete da su to najbolji igrači na svijetu. Takve igrače je teško zaustaviti i oni često iznuđuju prekršaje", zaključio je Ronaldo.

M.Pa.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara