Ronaldo otkriva: Real je najveći na svijetu iako nije prvi, a ja se žalim sucima jer me najviše tuku

Foto: AFP

CRISTIANO RONALDO je ove sezone u Primeri postigao 24 gola, ali situacija za Real niti ove sezone nije obećavajuća u Primeri. Nalaze se na drugom mjestu, ali imaju čak sedam bodova manje od vodeće Barcelone.

I dok sve očitije padaju u borbi u nacionalnom prvenstvu, Real ima još dobre šanse u domaćem Kupu kralja te u Ligi prvaka. U Kupu kralja igraju finale protiv Barcelone, dok ih u Ligi prvaka čekaju dvije utakmice protiv francuskog Lyona u osmini finala. Inače, u istoj fazi tog natjecanja prošle je sezone Lyon izbacio Real.

"Ne postoji veći klub od Reala na svijetu. Impresivan je u svakom pogledu, a uživam biti dio svega toga", rekao je Ronaldo u razgovoru za radio-postaju Cadena Ser i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često se susrećem s kritikama na svoj račun da previše soliram u igri. Na takav način nikako ne bi komentirao svoj nogomet. Na travnjak baš svaki put izlazim da napravim sve što je u mojoj mogućnosti da klubu bude bolje. Nekada sam završavam akcije, nekada ne i to je cijela filozofija."

Ronaldo je otkrio i zašto tako često priča sa sucima:

"Kad bih vam pokazao svoje noge, vidjeli biste koliko trpim udaraca od suparnika. Kažu da prečesto prigovaram sucu, ali to je isključivo zbog vlastite zaštite. Uvjeravam vas, imam razloga se buniti, jer ionako nikada nisam bio nogometaš koji vraća na terenu. Neću tražiti osvetu prekršajem."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara