Ronaldo: Sljedeće sezone mi je cilj zabiti pedeset golova

IGRAČ Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo ove je sezone skupio 41 gol za svoj klub u svim natjecanjima. Misli da može još bolje.

Golom iz penala u Wiganu Ronaldo je broj golova ove sezone u Premiershipu zaokružio na 31, izjednačivši rekord Alana Shearera, koji je po 31 gol zabijao u sezonama 1993/1994. i 1995/1996.

"Pedeset? Ne mogu obećati da ću uspjeti, ali obećajem da ću se truditi"; odgovorio je 23-godišnji Portugalac na izravno pitanje novinara službene televizijske postaje Manchester Uniteda.

"Ne žudim za golovima kao što se čini. Želim samo dobro igrati, a ako uz to dolaze i golovi, tim bolje. Mislim da se nisam popravio samo ove sezone. Napredujem konstantno, trudim se svake godine biti bolji. Sada sam svakako mnogo bolji nogometaš nego sam bio prije pet godina. Kada igrate u pravom klubu, uz kvalitetne igrače, zapravo ne prestajete napredovati."

"Ovom sezonom sam iznimno zadovoljan. Nazabijao sam se golova kao nikad prije, a momčad je igrala izvrsno i u prvenstvu i u Ligi prvaka", rekao je Portugalac.

"Imamo sjajnu priliku spojiti državni i europski naslov. Zašto se ne bismo nadali da možemo uspjeti u tom pothvatu", zaključio je Ronaldo.


Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara