Rooney: Šef Capello traži pobjedu u Kijevu

Rooney: Šef Capello traži pobjedu u Kijevu

Totalsport
Foto: AFP


HRVATSKA sa zebnjom očekuje subotnji kvalifikacijski ogled nogometaša Ukrajine i Engleske u Kijevu, jer hrvatski nogometaši direktno ovise o tih 90 minuta.

U tom ogledu će Hrvatska biti veliki navijač engleskih nogometaša koji su sigurni na putu prema Svjetskom prvenstvu sljedeće godine, ali svojim uspjehom direktno pomažu Hrvatskoj da osigura drugo mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosad je Engleska na čelu s izbornikom Fabijom Capellom ostvarila osam pobjeda u osam utakmica, a na putovanje prema Kijevu će krenuti svi najbolji nogometaši s Otoka.

"Capello nam je izričito naglasio da želi kraj kvalifikacija sa svih deset pobjeda. Njegov naputak je naša vodilja za ogled u Kijevu. Iako smo sigurno na prvom mjestu, mi žarko želimo tamo pobijediti", rekao je najbolji strijelac Engleske Wayne Rooney, nogometaš Manchester Uniteda.

"Nema nikakvog razloga da tankiramo utakmicu u Kijevu. Jako uživamo u reprezentativnom okruženju i zato je svakom igraču u mislima samo i isključivo pobjeda", rekao je Rooney za ESPN te završio:

"Razlika je igrati za Englesku sada i prije nekoliko godina. Šef Capello nas je podignuo, a on je veliki pobjednik. Osobno se osjećam sjajno u reprezentativnom okruženju i svaki novi test je nova prilika za dokazivanje i uživanje. Idemo po pobjedu protiv Ukrajine, kao i kasnije protiv Bjelorusije, te u svakom narednom prijateljskom ogledu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara