Rosberg najavio postolje: Melbourne nam odgovara više od Bahraina

Rosberg najavio postolje: Melbourne nam odgovara više od Bahraina

Tekst: Totalsport
Foto: AFP


MOMČAD Mercedesa solidno je otvorila novu sezonu Formule 1, pa je tako na Velikoj Nagradi Bahraina Nico Rosberg bio peti, a veliki povratnik Michael Schumacher šesti.

Mlađi u ovom duetu, 25-godišnji Rosberg, uvjeren je da će već sljedeća utrka biti mnogo bolja za njihov sastav. Podsjetimo da prvi sljedeći ispit najbolji vozači imaju 28. ožujka u Melbourneu, na Velikoj Nagradi Australije.

"Imam dojam da će jedan od dva Mercedesa biti na postolju u narednoj utrci. Ne, teško je očekivati obojicu, ali za jednog od nas će biti mjesta", samouvjereno će Rosberg koji nikada u karijeri nije pobijedio na jednoj od utrka, a tek je dva puta stajao na spomenutom postolju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da se međusobno pomažemo i poštujemo, no meni je osobno mnogo značilo što sam ostvario bolje vrijeme od Schumachera u premijernom nastupu prvenstva. Čujte, imamo iste bolide, isti motor, a ja sam bio bolji. To valjda nešto govori, barem za tu utrku".

Rosberg je zaključio:

"Staza u Melbourneu bi više trebala odgovarati Mercedesu nego ova prethodna u Bahrainu. Zato sam toliko optimističan kada sam najavio postolje".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara