Rukavina out do proljeća?

DA HAJDUKOVA agonija bude još malo teža, jer su nam Bili odavno dokazali da uvijek može gore, pobrinuo se nesretni Ante Rukavina, koji je zbog ozljede izašao iz igre već u 26. minuti susreta sa Zagrebom. 

Liječnici su sumnjali da se radi o ozljedi zadnje lože, da bi konačno prvi liječnik Hajduka Jurica Rakić potvrdio da Šibenčanin ima parcijalnu rupturu netkoljenice lijeve noge. U igri je Rukavinu zamijenio Goran Rubil, što bi i u izostanku neretnih okolnosti ozlijeđivanja bila logična i očekivana zamjena kada je Marin high-kick Ljubičić zaradio crveni karton.

"Već nakon nekoliko minuta osjetio sam bol u koljenu. Na zagrijavanju je sve bilo ok, čini se da je travnjak ipak učinio svoje." - kazao je Ante nakon susreta za Glas Dalmacije.

Rukavina će sasvim sigurno propustiti gostujuću utakmicu u Zaprešiću u utorak, a postoji mogućnost da ozljeda ne bude sanirana do kraja polusezone, pa ćemo u tom slučaju Hajdukov napad vidjeti kompletan - tek na proljeće.

Za Zaprešić je, naime, upitan i Mladen Bartolović, koji je pak travnjak napustio nakon 53. minute, zbog boli u koljenu.

Nikola Kalinić u Zagrebu nije nastupio zbog teže ozljede koljena, pa je trenutačno jedini dostupan Hajdukov napadač Maris Verpakovskis.

Rukavina pod povećalom

Na tribinama u Kranjčevićevoj našli su se, naravno, i uski suradnici europskih klubova  kao što su francuski Sochaux, Olympique Marseille, Celtic i Muenchen 1860. Kažu da je dobar dio njih razgovarao o Anti Rukavini, ali da su tržištu zanimljivi i neki Zagrebaši, poput Lovreka i Brkljače.

D.R.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara