RUKOMET: PORAZ PODRAVKE VEGETE

U drugoj utakmici Selmont kupa koji se igra u rumunjskom gradu Baia Mare Podravka Vegeta izgubila je od prosječnog sustava Silcotuba iz rumunjskog Zalana sa 2830 (1217).

Utakmica je izgubljena zbog taktike u kojoj je trener Zerzan dao prednost igračicama koje rijetko igraju skupa, kao Pensi, Sirovec, Raguž, Hobjila se rano ozlijedila i otišla u bolnicu, a kasnije su se ozlijedile i Palčić i Pensa, dok Hodak zbog ozljede nije ni mogla igrati.

Trener Zerzan tek je u drugom poluvremenu postavio najbolju postavu, koja nije mogla sustići upropašteno u prvom. Ako su to bile pripreme za utakmicu Lige prvakinja, onda je to bilo izrazito loše u taktičkom smislu, a o greškama i indisponiranosti igračica da se i ne govori. Šteta, jer je rumunjska publika, njih 400, bila na strani Podravke Vegete.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zerzan i Podravkina klupa svađali su se sa sucima, pa je Zerzan, kao i njegov kolega s klupe Silcotuba zaradio dvije minute isključenja. Petika i ostale smanjile su razliku, ali je Petika tri puta pogodila stativu ili golmanicu, promašena su tri sedmerca i utakmica i vjerojatno prvo mjesto na turniru su izgubljeni.

U nedjelju se Podravka Vegeta sastaje sa domaćim Selmontom iz Baia Mare.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara